Installatie en implementatie van Unit 4 / agresso software.

Unit 4 Agresso is een betrouwbare leverancier van geïntegreerde bedrijfssoftware en al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt.

Unit 4 Agresso is een internationaal opererende softwareonderneming die haar klanten een unieke totaaloplossing biedt: geavanceerde, branchegerichte bedrijfssoftware en bijbehorende diensten gecombineerd met een optimale beveiliging van de bedrijfsgegevens.

Positie
Sinds de oprichting in 1980 hebben we in diverse markten leidende posities verworven. In de Benelux zijn we een van de grootste aanbieders van bedrijfssoftware voor o.a. het middensegment in de groothandels- en logistieke markt, de accountancymarkt en de gezondheidszorg. Daarnaast zijn we marktleider op het gebied van internet- en security-software. Internationaal hebben we leidende posities opgebouwd in de branches zakelijke dienstverlening, overheid en onderwijs.

Algemeen
Ons hoofdkantoor staat in Nederland (Sliedrecht). Daarnaast hebben we kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Ierland, Spanje, Canada en de Verenigde Staten en wederverkopers in onder andere Italië en Australië.

Unit 4 Agresso NV is sinds 1998 genoteerd aan de Nederlandse aandelenbeurs, heeft bijna 2.000 medewerkers in dienst en realiseerde in 2004 een netto-omzet van € 276 miljoen.

Referenties

Janus Vaten
Installatie en inrichten van unit 4, koppeling naar iZi software
Basrijs
Installatie en inrichten van unit 4, koppeling naar iZi software